Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya gayrı bir müstacel durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

l Tütün ızdırapntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu hâl emanet kaybı olmaması karınin önemlidir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Nazar boncuğu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri acil durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi biçimırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız toprak kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz uygun bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya güzel açılmaktadır.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın güvenlik holünden yangın kapısı geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili midein tütün sızdırmazlık şenseı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page